Over VeertienElf Media

Communicatiebureau VeertienElf Media uit Tilburg is specialist in merk en content. Tekstschrijvers in hart en nieren die de juiste vragen stellen en de beste woorden en beelden kiezen voor jouw verhaal. In welke vorm dan ook.

Even sparren met ons?
over-veertienelfmedia-tilburg-contentbureau
ilse-hunink-veertienelf-tilburg

Ilse Hunink

Art Director / Partner

“Creativiteit komt tot bloei als er beperkingen zijn. Ik vind het een feest om alle kansen en mogelijkheden die een opdracht biedt maximaal te benutten.”
ilse@veertienelf.nl

veertienelfmedia-gertjan-tilburg

Gertjan Harberink

Senior Tekstschrijver / Partner

“Ik help organisaties bij het vertellen van hun verhaal. Soms is een tekstje van 10 woorden al genoeg. En soms is er wat meer nodig. Wat wil jij vertellen?”
gertjan@veertienelf.nl

lynn-veertienelf-tilburg

Lynn van Ewijk

Tekstschrijver

“Ik ben nieuwsgierig, creatief en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om een tekst tot leven te laten komen. Ik verdiep me in jouw verhaal en ga samen op zoek naar de passende vertelwijze.”
lynn@veertienelf.nl

rob-tilburg-veertienelf

Rob van Outersterp

Senior Tekstschrijver

“Moeilijke dingen zo duidelijk mogelijk opschrijven. Daar houd ik van. Ik schrijf over alles, in het bijzonder IT, zorg en cultuur.”
rob@veertienelf.nl

thijs-veertienelf-tilburg

Thijs Hartveld

Senior Tekstschrijver

“Een goed verhaal laat iets achter. Een inzicht, een lach of misschien een idee. Ik help je graag om jouw verhaal het juiste effect mee te geven.”
thijs@veertienelf.nl

bobby-veertienelf-tilburg

Bobby

Kantoorhond

“Ik zorg dat het team van VEM elke dag voldoende lichaamsbeweging krijgt. Daarnaast zorg ik voor warmte en gezelligheid. Kom me gerust eens aaien.”

We zoeken een contentspecialist!

Ben jij een creatieve tekstschrijver? En lijkt het je ook tof om podcasts, video’s en animaties te maken? Dan ben jij de contentmaker die wij zoeken.

Een greep uit onze klanten